Okresní liga zná své vítěze

08.09.2013 10:50

Včerejší závod ve Vacenovicích ukončil letošní seriál Grand Prix okresu Hodonín v požárním útoku. Žádné překvapení se nekonalo, lídři potvrdili své dosavadní výkony a výsledky tedy byly všem jasné. Vítezem GP Hodonín v kategorii mužů se tedy nemohl stát nikdo jiný než mistr ČR v požárním útoku, Mistřín. Potvrdili tak svoje loňské zlato v lize i kvality z postupových soutěží. Druhou a třetí příčku mezi muži obsadili nováčci v GP Hodonín ze sousedních okresů. Jen o dva body předstihly kluky z Pasohlávek borci z uherskohradišťska, Vésky B.

Žádné překvapení ani v kategorii žen. I tady potvrdily své loňské prvenství v GP děvčata z Lipova a odváží si putovní pohár Autorenova GP Hodonín opět domů. Jen o sedm bodů méně získaly holky z Hovoran, které si odváží pomyslné stříbro. Na třetí příčce jsou v konečném pořadí zástupkyně Ratíškovic.

Pět nejlepších týmů okresu Hodonín nás bude nyní reprezentovat na výběrových soutěžích. Děvčata změří své kvality s kolegyněmi ze Slovenska už tuto neděli na Slovácko-Záhoráckém poháru žen v Sobotišti. Nejlepší týmy mužů z hodonínska, břeclavska a hradišťska se pak utkají 22. září na Salaši.